Rüyada su patlağı görmek

Rüyada su patlağı görmek evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine, istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada su patlağı gördüyseniz:

  • Duygularınızı göstermek için biraz daha beklemelisiniz.

Rüyada su patlağı görmek sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada patlak su borusu görmek sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine, zenginliğin kapılarının açılacağına işarettir.

Rüyada patlak araba lastiği görmek şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine alamet eder.

Rüyada patlak araba lastik görmek onların kıymetini bileceğine, yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan rüya sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına işaret eder.

Rüyada patlak mısır yemek çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada patlak ayakkabı görmek kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arabanın tekerini patlak görmek elinin darlaşacağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mısır patlağı görmek sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments