Rüyada arabanın tekerini patlak görmek

Rüyada arabanın tekerini patlak görmek sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, kötü kimselerin ağına düşeceğine, canının kıymetini bileceğine, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arabanın tekerini patlak gördüyseniz:

  • İşinizde tamamlamadığınız konuları gözden geçirerek, unutulan birşeyin olup, olmadığına bakmalısınız.

Rüyada arabanın tekerini patlak görmek fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına, işte başarılı adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada tekeri patlak araba görmek mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada patlak teker görmek kendisini işine veremeyeceğine, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada patlak bisiklet tekeri görmek pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tekeri patlak bisiklet görmek böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, hayırlı bir yola girileceğine delalettir.

Rüyada arabanın tekerleği patlak görmek uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine yorulur.

Rüyada arabanın tekerinin patladığını görmek özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine delalettir.

Rüyada patlak lastik görmek yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments