Rüyada patlak su borusu görmek

Rüyada patlak su borusu görmek yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına işaret eder.

Rüyada patlak su borusu gördüyseniz:

  • İşleriniz için genç bir insandan yardım almanız mümkündür.

Rüyada patlak su borusu görmek verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada su patlağı görmek sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada patlak teker görmek kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine rivayet eder.

Rüyada patlak araba lastiği görmek rüya sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, çok kötü günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada patlak davul görmek kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, aşama göstermeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada patlak mısır görmek ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına yorulur.

Rüyada patlak lastik görmek yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada patlak top görmek aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments