Rüyada mısır patlağı görmek

Rüyada mısır patlağı görmek eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına, işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, ağız tadına kavuşacağına delalet eder.

Rüyada mısır patlağı gördüyseniz:

  • Ne kadar çok çaba gösterirseniz o kadar geri dönüş alacaksınız.

Rüyada patlak mısır görmek hileye ve fesada başvurmayacağına, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına işarettir.

Rüyada mısır patlağı görmek sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada patlak mısır yemek en kısa zamanda ayağa kalkacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada patlak futbol topu görmek sayılacağına ve sevileceğine, içinin ve kafasının da rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada patlak ayakkabı görmek kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine delalet eder.

Rüyada patlak balon görmek tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, yapılan işte çok zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada su patlağı görmek büyük bir ortaklığa girileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada patlak teker görmek sorunlarının tamamen biteceğine, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments