Rüyada su nehir görmek

Rüyada su nehir görmek ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, mutlu ve hafif hissedeceğine, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına delalet eder.

Rüyada su nehir gördüyseniz:

  • Bitirmekte zorlanabileceğiniz işlere hiç başlamamanızda fayda var.

Rüyada su nehir görmek işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına yorulur.

Rüyada nehirden su içmek düştüğü zor durumlardan allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, isyan edeceğine yorulur.

Rüyada nehir suyu görmek yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deniz nehir görmek çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada nehir içinde görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, varlık içinde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil nehirde yüzmek allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına inanılır.

Rüyada nehirde akıntıya kapılmak karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına alamet eder.

Rüyada nehirde kürek çekmek oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments