Rüyada nehirden su içmek

Rüyada nehirden su içmek kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, istediği zaman yeni işler kurabileceğine, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine yorulur.

Rüyada nehirden su içmek gördüyseniz:

  • Bir değişiklik ilham verici olabilir.

Rüyada nehirden su içmek çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine tabir olunur.

Rüyada nehir suyu görmek hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına, hayatın temposunun yükseleceğine inanılır.

Rüyada su nehir görmek borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, verilen  sözlerin tutulacağına inanılır.

Rüyada kaynar su içmek kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada çeşmeden tuzlu su içmek uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına yorulur.

Rüyada boklu su içmek rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine tabir olunur.

Rüyada armut suyu içmek sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, parasal durumun düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada birinin verdiği suyu içmek yaşanan kötü olayların unutulacağına, gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments