Rüyada su böreği yemek

Rüyada su böreği yemek kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, hasretin biteceğine, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına delalettir.

Rüyada su böreği yemek gördüyseniz:

  • Birine samimi ilgi gösterip duygusal olacaksınız.

Rüyada su böreği yemek başının hiç dara düşmeyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine tabir olunur.

Rüyada su böreği görmek çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada su böreği yapmak çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada su börek görmek ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada su böreği hamuru görmek mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada su böreği yediğini görmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına rivayet eder.

Rüyada kıymalı su böreği görmek yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada börek tatlı yemek ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments