Rüyada su böreği görmek

Rüyada su böreği görmek ailesini de mutlu edeceğine, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına delalettir.

Rüyada su böreği gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde devamlı taviz vermeniz yüzünden karşınızdaki kimseyi iyice şımartmış olabilirsiniz.

Rüyada su böreği görmek deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına işarettir.

Rüyada su böreği yapmak onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, kendi hataları ile yüzleşeceğine rivayet eder.

Rüyada su börek görmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, mevki makam sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada su böreği yediğini görmek çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, mutlu olmanın yollarını bulacağına işarettir.

Rüyada su böreği yemek işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada su böreği hamuru görmek zor ve kötü günlerin geleceğine, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada kıymalı su böreği görmek rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına delalettir.

Rüyada yağda börek pişirmek hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments