Rüyada banyoyu su basmak

Rüyada banyoyu su basmak kazancının ve zenginliğinin artacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine alamet eder.

Rüyada banyoyu su basmak gördüyseniz:

  • Aslında yanlış anlaşıldığınızı izah etmek için vakit bile bulamayabilirsiniz.

Rüyada banyoyu su basmak bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına tabir olunur.

Rüyada su basmak bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada eve su basmak fedakârlıklar yapacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada evine su basmak elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine işaret eder.

Rüyada evi temiz su basmak rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yolu su basmak çalıştığı yerde amir olacağına, tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada işyerini su basmak kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına inanılır.

Rüyada deniz suyuna basmak eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments