Rüyada şehri su basmak

Rüyada şehri su basmak sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kısmetinizin açılacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, planlarının gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada şehri su basmak gördüyseniz:

  • Yol haritasına ihtiyacınız olacağa benziyor.

Rüyada şehri su basmak iş sahibi olunacağına, feraha ereceğine alamet eder.

Rüyada şehrin sular altında kaldığını görmek aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, güzel bir ilişkiye başlanacağına işarettir.

Rüyada şehri su bastığını görmek kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada su basmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yolu su basmak uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına delalettir.

Rüyada deniz suyuna basmak daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına yorulur.

Rüyada ev su basmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine tabir olunur.

Rüyada dükkanı su basmak sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments