Rüyada suya basmak

Rüyada suya basmak kısmetli bir kişi olunacağına, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada suya basmak gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki tembelliği atabilmeniz oldukça zordur.

Rüyada evine su basmak çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine alamet eder.

Rüyada suya basmak ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, çok büyük zararlar edeceğine alamet eder.

Rüyada evini su basmak aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada odayı su basmak rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada su birikintisine basmak grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, ruhunu güzelleştireceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının evini su basmak rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, bir sebeple çok zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada yağmur suyuna basmak çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada evi temiz su basmak sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, bazı radikal kararlar alınacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments