Rüyada su baskınından kaçmak

Rüyada su baskınından kaçmak karalar bağlayacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, sorunlarını bitireceğine, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, işlerin rast gideceğine, dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada su baskınından kaçmak gördüyseniz:

  • Doğrulara bağlı kalmalı ya da gerçekleri öğrenmelisiniz.

Rüyada su baskınından kaçmak karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada su baskınından kurtulmak kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına delalettir.

Rüyada su baskını sel görmek işlerinin duracağına, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada işyerini su baskını görmek kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sel su baskını görmek sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, dost ve akrabaların şaşırtılacağına yorulmaktadır.

Rüyada evde su baskını görmek kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine işaret eder.

Rüyada deniz baskını görmek aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, hayırlı kararlar verileceğine rivayet eder.

Rüyada silahlı baskın görmek bazı sağlık sorunları yaşanacağına, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments