Rüyada evde su baskını görmek

Rüyada evde su baskını görmek haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, aradaki buzları eriteceğine, bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, ailesinden hayır göreceğine, halinin iyi olduğuna delalettir.

Rüyada evde su baskını gördüyseniz:

  • Kalıcı ya da devamlı olabilecek bazı kazançlar sağlamanız mümkündür.

Rüyada evde su baskını görmek rüya sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine yorulur.

Rüyada su baskını sel görmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine delalettir.

Rüyada işyerini su baskını görmek bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine işarettir.

Rüyada sel su baskını görmek gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına işarettir.

Rüyada su baskınından kaçmak itibarda meydana gelecek değişikliğe, hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine yorulur.

Rüyada su baskınından kurtulmak maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, çok büyük yenilikler yapacağına delalettir.

Rüyada baskın yapmak atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada silahlı baskın görmek beddua ve ah alacağına, umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments