Rüyada söz yüzüğünü atmak

Rüyada söz yüzüğünü atmak üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına alamet etmektedir.

Rüyada söz yüzüğünü atmak gördüyseniz:

  • Tüm seçenekleriniz henüz yüzünü göstermediyse zaman kazanmaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada söz yüzüğünü atmak eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine alamet etmektedir.

Rüyada söz yüzüğü atmak mutsuz ve hasta olacağına, önündeki engelleri aşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sözü atmak güzel günlerin geleceğine, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada söz atmak insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına inanılır.

Rüyada parmakta söz yüzüğü görmek ancak daha sonra ortaya çıkacak ve rüyayı gören kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada söz yüzüğünün kırıldığını görmek rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada gümüş söz yüzüğü takmak gönül hoşluğunu yakalayacağına, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine delalettir.

Rüyada söz ve nişan yüzüğü görmek moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, yolunda gideceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments