Rüyada parmakta söz yüzüğü görmek

Rüyada parmakta söz yüzüğü görmek sevinçli haberler alınacağına, rüya sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine, kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, aile içinden destek görecek olan rüya sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada parmakta söz yüzüğü gördüyseniz:

  • Bir konuda başarılı olabilirsiniz.

Rüyada parmakta söz yüzüğü görmek yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına alamet eder.

Rüyada söz yüzüğü atmak çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, düşmanından kurtulmaya delalettir.

Rüyada söz yüzüğü çıkarmak yüzüne kan geleceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada söz yüzüğü takmak başarısının çoğalacağına, gururlandıracak işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada söz yüzüğü kaybetmek inancını bir kenara atacağına, allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada söz yüzük takmak şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına işarettir.

Rüyada sözlenip yüzük takmak iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, eline geçen gelirin de çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada söz yüzüğünü çıkarmak girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments