Rüyada söz atmak

Rüyada söz atmak işinde bol kazanç elde edeceğine, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, önünün açık olacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, kişinin alım gücünün yükseleceğine, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına işaret eder.

Rüyada söz atmak gördüyseniz:

  • Romantizm hayatınızı renklendirebilir.

Rüyada söz yüzüğünü atmak hem çok mutlu olacağına, yeni bir semte taşınılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sözü atmak huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada söz atmak sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada söz yüzüğü atmak yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sözle kavga etmek daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada anne sözü dinlemek komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına rivayet eder.

Rüyada söz işitmek büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, sevdiğinin durumunun iyi olduğuna delalet etmektedir.

Rüyada parmakta söz yüzüğü görmek uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine, alışveriş yapacağına ve eğleneceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments