Rüyada söz ve nişan yüzüğü görmek

Rüyada söz ve nişan yüzüğü görmek iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, kendisini eve kapatacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına delalet eder.

Rüyada söz ve nişan yüzüğü gördüyseniz:

  • Yenilik yapmak istiyorsanız biraz bekleyin.

Rüyada söz ve nişan yüzüğü takmak kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, makam sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada söz ve nişan yüzüğü görmek güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına delalet etmektedir.

Rüyada nişan ve söz yüzüğü görmek dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına alamet eder.

Rüyada söz nişan görmek kardeşlerin birbirine destek vereceğine, küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına tabir olunur.

Rüyada sözlenip yüzük takmak sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine işaret eder.

Rüyada söz yüzüğünü çıkarmak anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine delalet eder.

Rüyada siyah söz yüzüğü görmek çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına tabir olunur.

Rüyada söz yüzüğünü kaybetmek toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments