Rüyada ayrıldığın eski sevgiliyi görmek

Rüyada ayrıldığın eski sevgiliyi görmek sevgi ve hürmet göreceğine, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, çocuklarının fazla olacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine yorulur.

Rüyada ayrıldığın eski sevgiliyi gördüyseniz:

  • Fikirleriniz takdirle karşılanıyor.

Rüyada eski sevgiliden ayrılmak rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, rüyayı gören kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yeni sevgilisinden ayrıldığını görmek ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliden ayrıldığını görmek zenginliğinin artacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyle barışıp tekrar ayrılmak tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilinin ayrıldığını görmek işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, kazancının bol olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin sevgilisinden ayrıldığını görmek sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, kişinin bundan zarar göreceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle ayrılmak en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada ayrıldığın eski sevgiliyi görmek erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments