Rüyada eski sevgiliyle ayrılmak

Rüyada eski sevgiliyle ayrılmak çok daha iyi yerlere geleceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle ayrılmak gördüyseniz:

  • Düşündüklerinizin gerçekleşmemesi sizi telaşlandırmasın kendinizi sakinleştirebilecek birşeyler bulmaya gayret etmelisiniz.

Rüyada eski sevgiliyle ayrılmak kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliden ayrıldığını görmek durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyle ayrıldığını görmek rüyasında salatalık toplayan kişi kadın ise, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına rivayet eder.

Rüyada ayrıldığın eski sevgiliyi görmek hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyle barışıp tekrar ayrılmak dargınların da yeniden bir araya geleceğine, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilinin ayrıldığını görmek rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin yeni sevgilisinden ayrıldığını görmek çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilinin sevgilisinden ayrıldığını görmek kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments