Rüyada eski sevgilinin sevgilisinden ayrıldığını görmek

Rüyada eski sevgilinin sevgilisinden ayrıldığını görmek iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına, işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin sevgilisinden ayrıldığını gördüyseniz:

  • Bir an önce, somut adımlar atmanız gerekebilir.

Rüyada eski sevgiliden ayrıldığını görmek mesleğinde uzmanlaşacağına, işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle ayrılmak çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, kurulan hayallerin yıkılacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin ayrıldığını görmek çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işlerini yoluna koymayı başaracağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliden ayrılmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin sevgilisinden ayrıldığını görmek hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle barışıp tekrar ayrılmak ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, dualarından hayır görmeyeceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilinin yeni sevgilisinden ayrıldığını görmek fakirleşeceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına yorulur.

Rüyada ayrıldığın eski sevgiliyi görmek bereket ve mutluluk elde edeceğine, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Esma

Rüyamda yaklaşık 3 sene öncesine ilişkimizi bitirdiğimiz eski sevgilim şimdiki sevgilisinden ayrılıp, ayrıldığı gibi bana mesaj atıyordu ve eskisi gibi olmadığını, ciddi bir ilişki istediğini söylüyordu. Ama benim ona karşı olumsuz yaklaşacağımı düşünüyordu. Ben yazdığı mesajlara biraz geç cevap verip mesafeli bir şekilde cevap veriyordum. Sonra bana nasıl bir ilişki istediğine dair yazılar atmıştı üç tane. Ben de bunları atmak için ne zamandır bekliyorsun diye şaka yapıyorum ve o da bana benim onu ne zamandır beklediğimle ilgili bir şeyler söylüyordu.