Rüyada söz çiçeği görmek

Rüyada söz çiçeği görmek tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, kendisini eve kapatacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada söz çiçeği gördüyseniz:

  • Maddi veya gayrimenkullerle bağlantılı bir konu her an açıklığa kavuşabilir.

Rüyada söz çiçeği görmek onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine, eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine inanılır.

Rüyada şarkı sözü görmek iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine alamet eder.

Rüyada eski söz yüzüğünü görmek yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, yolunun açılacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinden güzel söz duymak yorulacağına, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına delalet eder.

Rüyada aşk sözleri görmek büyük bir aşk yaşayacağına, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada dini sözler söylemek helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, yeni alanlara yöneleceğine inanılır.

Rüyada kendi söz yüzüğünü görmek uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliden güzel sözler duymak sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments