Rüyada söz almak

Rüyada söz almak sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada söz almak gördüyseniz:

  • Yüzme bilmeyen bir tanıdığınızı havuza çağırmaktansa, denizkızını beklemeniz daha kolay olabilir.

Rüyada evlenmek için söz kesmek ferahlık veren sözler duymaya, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine işaret eder.

Rüyada altın söz yüzüğü taktığını görmek iş dünyasında üne kavuşulacağına, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada bir söz duymak parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, duaların boşa gideceğine yorulur.

Rüyada sözünü tutmamak hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine inanılır.

Rüyada söz atmak bazı konularda önayak olunacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına inanılır.

Rüyada söz dalaşı etmek beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada baba sözü dinlememek allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına, iyi halin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sözle kavga etmek daha fazla gelir elde edeceğine, malının ve parasının da artacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments