Rüyada eski sevgiliden güzel söz duymak

Rüyada eski sevgiliden güzel söz duymak sorunların günden güne artacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliden güzel söz duymak gördüyseniz:

  • Size yardımcı olmak isteyen veya sadece öyle görünen birisi gerçekte engelleyici olabilir.

Rüyada eski sevgiliden güzel sözler duymak hastalıklarının azalacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliden güzel söz duymak sevinileceğine, şifaya kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliden güzel sözler duymak edilen duaların allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada güzel sözler duymak kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına inanılır.

Rüyada erkekten güzel sözler duymak güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğinden güzel söz duymak her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada güzel söz duymak adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine tabir olunur.

Rüyada birinden güzel söz duymak çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra rüya sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments