Rüyada sevdiğini sözlenmiş görmek

Rüyada sevdiğini sözlenmiş görmek kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğini sözlenmiş gördüyseniz:

  • Yeni tanışacağınız kişlerden kolayca etkilenebilirsiniz.

Rüyada sevdiğini sözlenirken görmek rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine yorulur.

Rüyada sevdiğinden güzel söz duymak yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğini sözlenmiş görmek karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada söz yüzüğü görmek elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, ayaklandıracağına alamet etmektedir.

Rüyada tanıdık biriyle söz kesmek karanlığın biteceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına tabir olunur.

Rüyada söz kavgası etmek bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına işarettir.

Rüyada söz mendili almak ağız tadına ve neşeye kavuşacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski söz yüzüğünü görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments