Rüyada sol kolunun koptuğunu görmek

Rüyada sol kolunun koptuğunu görmek kalabalık günler geçirileceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, keyfinden ve neşesinden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sol kolunun koptuğunu gördüyseniz:

  • Belli bir ilişki, iş birliği, ortaklık ya da ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda oldukça iyimser beklentiler içinde olabilirsiniz.

Rüyada sol kolunun kesildiğini görmek yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sol kolundan bıçaklanmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sol kolunun olmadığını görmek yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada sol kolu kesmek sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye işarettir.

Rüyada sol koldan kan vermek dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada sol kolundan vurulmak ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına rivayet eder.

Rüyada sol kolda altın bilezik görmek sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine delalet eder.

Rüyada sol kolun kesildiğini görmek güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments