Rüyada elden vurulmak

Rüyada elden vurulmak sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına, başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine, yeni bir projenin başına geçirileceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına tabir olunur.

Rüyada elden vurulmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları büyütme, anlamsız hayallerin peşinde koşma veya bir rekabet ortamını iyice germe eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada elden vurulmak kendi kabuğuna çekileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına rivayet eder.

Rüyada sol elden vurulmak işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine delalet eder.

Rüyada silahla elden vurulmak kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına işaret etmektedir.

Rüyada elden iğne olmak geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elden kağıt para almak atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine alamet eder.

Rüyada elden kan aldırmak yokluğa, darlığa düşeceğine, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına tabir olunur.

Rüyada elden diken çıkarmak dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine işarettir.

Rüyada elden para almak hak yolunda hayır işleri yapacağına, sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments