Rüyada elden anahtar almak

Rüyada elden anahtar almak üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada elden anahtar almak gördüyseniz:

  • Herşeyi hislerinizle değerlendirme meylinde olabilirsiniz.

Rüyada elden anahtar almak aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, kişinin günahlarına tövbe etmesi işarettir.

Rüyada elden iğne olmak art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, ekmeksiz ve parasız kalacağına rivayet eder.

Rüyada elden kan aldırmak kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada elden iğne çıkarmak ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına rivayet eder.

Rüyada elden para almak kime gideceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada sol elden vurulmak üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada silahla elden vurulmak nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine alamet eder.

Rüyada elden bıçak almak kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, dualarından hayır görmeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments