Rüyada sokağın yandığını görmek

Rüyada sokağın yandığını görmek çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine yorulur.

Rüyada sokağın yandığını gördüyseniz:

  • Sizden hiç beklenmeyen davranışlar sergileyerek çevrenizi hayretler içinde bırakabilirsiniz.Yeteneklerinizi sergilemeniz için birçok fırsatla karşılaşacaksınız.

Rüyada sokağın yandığını görmek evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada sokak taşı görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada gece sokakta dolaşmak gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, masabaşı bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada sokakta koştuğunu görmek yolculuğa çıkmaya, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına delalet eder.

Rüyada sokakta asker görmek çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, zayıflayacağına işaret eder.

Rüyada karanlık sokakta kaybolmak yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada bilmediğin sokaklarda yürümek çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına delalet eder.

Rüyada sokağa büyük abdest yapmak hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, refah içinde olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments