Rüyada karanlık sokakta kaybolmak

Rüyada karanlık sokakta kaybolmak yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, işine dört elle sarılacağına, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına inanılır.

Rüyada karanlık sokakta kaybolmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda anlaşmaya varmak ya da anlaşma imzalamak için çabalamanın fazla anlamı olmayabilir.

Rüyada karanlık sokakta kaybolmak elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına delalet eder.

Rüyada sokakta kaybolmak iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, problemlerle baş etmekte zorlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sokaklarda kaybolmak müjdeli bir haber alarak sevineceğine, allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada karanlık sokaklarda koşmak çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karanlık bir sokakta yürümek çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına delalettir.

Rüyada karanlıkta sokakta yürümek hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına alamet eder.

Rüyada karanlık sokakta koşmak yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine alamet etmektedir.

Rüyada dar karanlık sokak görmek herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
4 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Berra

rüyamda bi otobüsteyim ve evime yakın olan durağı geciyoruz, bende şoförün yanına gidiyorum ve derdimi anlatıyorum. şoför genç kıvırcık saçlı bi kız. önce otobüs içindeyken kayboluyoruz, sonra bi anda otobüs yok oluyor ve o kızla beraber karanlık sokaklarda evimi bulmaya calısıyoruz. ama öyle sokaklar ki, resmen labirent gibi ve nereye gidersek gidelim hep aynı yerlere cıkıyoruz, yanımdaki kız ağlıyor bende gerginim ama ağladığımı hatırlamıyorum, ondan sonra uyandım.

Byza

Rüyamda eşimle birlikte karanlık bi sokakta yürüyoruz kaybolmuş gibiyiz etrafta yıkık harabe evler var inşaat da olabilir tam hatırlayamıyorum sonra cami gibi bi yerin bahçesine giriyoruz orda agaclar yesillik falan var diğer kapısına yöneliyoruz çıkmak için kapısı da büyük kale kapısı gibi ben çıkarken eşim sen git ben geliyorum diyo yürümeye başlıyorum ama gelmiyo ben kapıdan çıkıyorum ama o içerde kaliyo sonra kucağımda bebek olduğunu farkediyorum ona bakmıyorum ama hissediyorum kucağımda olduğunu