Rüyada gece sokakta dolaşmak

Rüyada gece sokakta dolaşmak mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, isteklerin yerine geleceğine, dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına, onların başarıları ile övüneceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına alamet eder.

Rüyada gece sokakta dolaşmak gördüyseniz:

  • Sizinle aynı şekilde düşünen kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada gece sokakta dolaşmak ona kavuşacağına, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada sokakta dolaşmak beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, sağlığının ve moralinin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ara sokaklarda dolaşmak iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada gece dolaşmak bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, keyifli günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada gece mezarlıkta dolaşmak işlerinde başarısızlığa düşeceğine, malını ve parasını sağlama alacağına rivayet eder.

Rüyada gece sokakta gezmek kısa sürede hayatının düzene gireceğine, hayatın belli bir düzene oturacağına alamet eder.

Rüyada gece sokakta yürümek masrafların altında kalacağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına delalet etmektedir.

Rüyada gece sokakta kalmak kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments