Rüyada soğuk el tutmak

Rüyada soğuk el tutmak maddi zarara gireceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına işarettir.

Rüyada soğuk el tutmak gördüyseniz:

  • Size söz verilen birşeyi elde edebilmek için zorlu bir mücadele vermek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada soğuk bir el tutmak başını yastığa daha rahat koyacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına alamet eder.

Rüyada soğuk el tutmak ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına yorulmaktadır.

Rüyada soğuk ele dokunmak sıkıntılarının geçeceğine, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına rivayet etmektedir.

Rüyada soğuk el görmek uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine rivayet eder.

Rüyada ellerini soğuk görmek somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, sürekli olarak emirler veren rüya sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına işarettir.

Rüyada ellerinin soğuk olduğunu görmek sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada elinin soğuk olduğunu görmek rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yüzünü görmediğin birinin elini tutmak aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments