Rüyada ellerini soğuk görmek

Rüyada ellerini soğuk görmek helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, patron koltuğuna yükseleceğine, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına işaret eder.

Rüyada ellerini soğuk gördüyseniz:

  • Belli iş, plan, düzenleme, anlaşma veya ilişkilerden tam olarak ne istediğinizi belirlemek isteyebilirsiniz.

Rüyada ellerini soğuk görmek geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, zarara gireceğine inanılır.

Rüyada soğuk el görmek lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına yorulur.

Rüyada elinin soğuk olduğunu görmek hayatının bu sayede güzelleşeceğine, duraklama yaşanacağına delalet eder.

Rüyada soğuk el tutmak hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına, çok kötü günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada soğuk bir el tutmak ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada ellerinin soğuk olduğunu görmek büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, yeni duygular tadacağına işaret eder.

Rüyada soğuk ele dokunmak kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada soğuk limonata içmek elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments