Rüyada soğuk el görmek

Rüyada soğuk el görmek ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada soğuk el gördüyseniz:

  • Sosyal aktiviteler olumlu sonuçlar doğurabilir.

Rüyada ellerini soğuk görmek bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine inanılır.

Rüyada soğuk el görmek alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına tabir olunur.

Rüyada soğuk el tutmak sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada soğuk ele dokunmak hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına delalettir.

Rüyada soğuk bir el tutmak nifak sokanların cezalandırılacağına, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına delalettir.

Rüyada elinin soğuk olduğunu görmek girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada ellerinin soğuk olduğunu görmek fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada soğuk limonata içmek böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, ortak işlere gireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments