Rüyada ellerinin soğuk olduğunu görmek

Rüyada ellerinin soğuk olduğunu görmek çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına inanılır.

Rüyada ellerinin soğuk olduğunu gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda yakın gelecekte olumlu gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada soğuk ele dokunmak kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ellerini soğuk görmek ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına inanılır.

Rüyada ellerinin soğuk olduğunu görmek başına bazı musibetlerin geleceğine, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elinin soğuk olduğunu görmek yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına işaret eder.

Rüyada soğuk bir el tutmak sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, gözyaşlarının dineceğine delalettir.

Rüyada soğuk el görmek kâbus gibi günlerin geleceğine, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada soğuk el tutmak hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada birine soğuk davranmak daha yüksek bir noktaya geleceğine, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments