Rüyada patates soğan soymak

Rüyada patates soğan soymak maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, güzel günler geçireceğine, sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada patates soğan soymak gördüyseniz:

  • Sevdiginiz kişiye karşı izlediğiniz tutum zaman zaman sorun yaratabilir.

Rüyada patates soğan soymak iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine işaret eder.

Rüyada başkasının patates soyduğunu görmek yeni bir ortama gireceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine delalet eder.

Rüyada patates soymak esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine işarettir.

Rüyada haşlanmış patates soymak kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına işaret eder.

Rüyada pişmiş patates soymak rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına işarettir.

Rüyada patatesi soymak dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına delalettir.

Rüyada patates soyduğunu görmek sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine işarettir.

Rüyada birinin patates soyduğunu görmek dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments