Rüyada soğan patates görmek

Rüyada soğan patates görmek duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, sıkıntılarını atlatacağına, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada soğan patates gördüyseniz:

  • Gelecek planlarınızı oluşturmalısınız.

Rüyada soğan patates görmek sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada soğan ve patates görmek kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada patates ve soğan görmek dertlerin günden güne daha da artacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada patates soğan soymak mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına yorulur.

Rüyada patates soğan görmek bazı kaynakların tükeneceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına rivayet eder.

Rüyada patates soğan satmak kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada patates soğan almak deneyim kazanacağına, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına inanılır.

Rüyada çuvalla patates taşımak kem gözlü insanların uzaklaşacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments