Rüyada kuyu kazdığını görmek

Rüyada kuyu kazdığını görmek aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, büyük başarılara imza atılacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine delalettir.

Rüyada kuyu kazdığını gördüyseniz:

  • Eskiye bağımlı kalmamalısınız.

Rüyada tuvalet kuyusu kazmak eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuyu kazdırmak kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine delalet eder.

Rüyada birinin kuyu kazdığını görmek hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuyu kazdığını görmek bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, eşi ile arasının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada su kuyusu kazmak galibiyetlerinin de çoğalacağına, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize işaret etmektedir.

Rüyada kuyu kazmak onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına işaret eder.

Rüyada elleriyle mezar kazmak yakın bir dostla ters düşüleceğine, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine delalet eder.

Rüyada evini kazmak iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments