Rüyada gömü kazmak

Rüyada gömü kazmak alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, yeni insanlarla tanışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gömü kazmak gördüyseniz:

  • Kaybedeceğiniz bir şey işlerinizin oldukça aksamasına neden olabilir.

Rüyada gömü kazmak yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına işaret etmektedir.

Rüyada diri diri gömüldüğünü görmek onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kumun içine gömülmek bunu şeref sayacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına delalettir.

Rüyada gömü bulmak hayallerinin gerçekleşeceğine, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine alamet eder.

Rüyada kara gömüldüğünü görmek sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine alamet eder.

Rüyada karlara gömülmek iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, insanlara olan güvenin artacağına tabir olunur.

Rüyada ölüp mezara gömülmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının gömüldüğünü görmek kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments