Rüyada keserle toprak kazmak

Rüyada keserle toprak kazmak uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, hayatın yoluna gireceğine, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine inanılır.

Rüyada keserle toprak kazmak gördüyseniz:

  • Plan veya fikirlerinizi herkesle paylaşmak isteyebilirsiniz.

Rüyada keserle toprak kazmak nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, güzel günlerin geleceğine tabir olunur.

Rüyada et keserken görmek arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine delalet eder.

Rüyada birini keserek öldürmek uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına delalettir.

Rüyada kırık keser görmek elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada keserek adam öldürmek düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada adamı keserek öldürmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada keser balta görmek yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine delalettir.

Rüyada saçını keserken görmek sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, rahatsızlıkların tedavi edileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments