Rüyada siyah zeytin yediğini görmek

Rüyada siyah zeytin yediğini görmek kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, birlikteliğe başlayacağına, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada siyah zeytin yediğini gördüyseniz:

  • Manipulatif bir kişiyle baş etmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada siyah zeytin yediğini görmek başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada siyah zeytin yedirmek işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına rivayet eder.

Rüyada birinin zeytin yediğini görmek ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, büyük bir makama geleceğine delalettir.

Rüyada başkasının zeytin yediğini görmek çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine tabir olunur.

Rüyada çocuğunun zeytin yediğini görmek istediği noktalara geleceğine, yaşamının tazeleneceğine yorulur.

Rüyada bebeğe zeytin yedirmek işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının zeytin yediğini görmek bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, tüm dileklerin tutacağına alamet eder.

Rüyada zeytin yediğini görmek şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments