Rüyada zeytin yediğini görmek

Rüyada zeytin yediğini görmek uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, duyduğu üzüntülerin son bulacağına rivayet eder.

Rüyada zeytin yediğini gördüyseniz:

  • Bazı ortam veya konulara katılımlarda son dakika değişiklikleri söz konusu olabilir.

Rüyada zeytin yediğini görmek zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunun zeytin yediğini görmek eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, zor zamanların çok eskide kalacağına rivayet eder.

Rüyada siyah zeytin yedirmek kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının zeytin yediğini görmek yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada zeytin yedirmek ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine delalettir.

Rüyada arkadaşının zeytin yediğini görmek daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, bazı şeylerin ortaya çıkacağına rivayet eder.

Rüyada bebeğe zeytin yedirmek kişinin kendi başının çaresine bakacağına, uzak bir yola gidileceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil zeytin yediğini görmek yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments