Rüyada yavru sarı kedi görmek

Rüyada yavru sarı kedi görmek elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, kariyerinin yükseleceğine, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, iş sahibi olacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yavru sarı kedi gördüyseniz:

  • Harika şeyler yapmanın eşiğindesiniz.

Rüyada yavru sarı kedi görmek amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına işaret eder.

Rüyada sarı yavru kedi görmek onurlu bir yaşam süreceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarı kedi yavrusu görmek eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun rüya sahibini sevindirecek şekilde olacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı kedi yavruları görmek uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına delalet eder.

Rüyada yavru sarı kedi sevmek işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine rivayet eder.

Rüyada kedi yavrusu yakalamak işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, kişinin sıkıntılarından arınacağına inanılır.

Rüyada kedi yavrusu sevdiğini görmek büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine işarettir.

Rüyada yavru kedi ölüsü görmek bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments