Rüyada ikinci defa evlendiğini görmek

Rüyada ikinci defa evlendiğini görmek maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, problemlerle baş etmekte zorlanacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına işarettir.

Rüyada ikinci defa evlendiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişiler kendilerini engellediğinizi, yollarına çıktığınızı veya sizi zorlamak gerektiğini düşünerek sizi tartışma ortamlarına ya da güç mücadelelerine çekebilirler.

Rüyada ikinci defa evlendiğini görmek sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, işlerinde başarı elde edeceğine inanılır.

Rüyada defalarca ölmek daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Rüyada birini defalarca görmek büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine yorulur.

Rüyada askere ikinci defa gitmek yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına delalettir.

Rüyada defalarca bıçaklanmak yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir ölünün ikinci defa defne dildiğini görmek kişinin her türlü zenginliğine, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına delalet eder.

Rüyada defalarca öpülmek spor yapmaya başlanılacağına, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine yorulur.

Rüyada aynı kişiyi iki defa görmek itibarda meydana gelecek değişikliğe, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments