Rüyada iki defa askere gitmek

Rüyada iki defa askere gitmek nimet ve berekete ereceğine, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada iki defa askere gitmek gördüyseniz:

  • Hazır fırsatlar mevcutken, işleri hızlandıracak daha kısa yollar aramanızda fayda var.

Rüyada askere ikinci defa gitmek hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ikinci defa askere gitmek sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iki defa askere gitmek yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada defalarca ölmek kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada ilk defa araba kullanmak maddi olarak çok huzurlu olunacağına, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına delalet eder.

Rüyada aynı kişiyi iki defa görmek ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine, çok rüyada başkası tarafından taşlanmak alınan bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada defalarca bıçaklanmak elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına delalettir.

Rüyada ilk defa adet olmak çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments