Rüyada defalarca uyanmak

Rüyada defalarca uyanmak tüm planların zamanında neticeleneceğine, yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine, eğlenceli zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada defalarca uyanmak gördüyseniz:

  • Bazı şüphe veya endişeleriniz olsa da, olaylara zarif şekilde yaklaşmalısınız.

Rüyada defalarca uyanmak işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına delalettir.

Rüyada iki defa askere gitmek işinden evine gidip geleceğine, iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ilk defa sigara içmek gönül kapılarını açacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine delalettir.

Rüyada ilk defa araba kullanmak ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine inanılır.

Rüyada askere ikinci defa gitmek insan ya da hayvan demeden, allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada defalarca öpülmek çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada ilk defa içki içmek kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ilk defa adet olmak haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments