Rüyada mini etek giymek

Rüyada mini etek giymek aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, kişinin afiyette olacağına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına, tatlı yorgunluklar yaşayacağına inanılır.

Rüyada mini etek giymek gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkileriniz tehlikeli sularda seyrediyor.

Rüyada kırmızı mini etek giymek sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, kısmetin ve talihin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz mini etek giymek kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah mini etek giymek yaşadığı hayatın ve allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine, asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının mini etek giydiğini görmek malını, parasını ve işini kaybedeceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil mini etek giymek uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada mini etek giymek bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına delalettir.

Rüyada başkasını mini etekle görmek atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına delalet eder.

Rüyada mini kot etek görmek dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments