Rüyada güvercini yakalamak

Rüyada güvercini yakalamak insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, farklı kişilerle tanışacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada güvercini yakalamak gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda motivasyonunuzu kaybetmeyin.

Rüyada evde güvercin yakalamak dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine işaret eder.

Rüyada güvercini yakalamak enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına, yaralarına da merhem olacağına inanılır.

Rüyada gri güvercin yakalamak zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, rüya sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kahverengi güvercin yakalamak hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına işarettir.

Rüyada uçan güvercin yakalamak başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına alamet eder.

Rüyada güvercin yakaladığını görmek sorunlarının allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya işaret etmektedir.

Rüyada beyaz güvercin yakaladığını görmek iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada renkli güvercin yakalamak neşesini kaçıracağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments