Rüyada siyah göz kalemi çekmek

Rüyada siyah göz kalemi çekmek ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, ancak daha sonra ortaya çıkacak ve rüyayı gören kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, sevinçli ve güzel bir haber almaya, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına inanılır.

Rüyada siyah göz kalemi çekmek gördüyseniz:

  • Uyumlu olmaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada gözlerine siyah kalem çekmek kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah göz kalemi çekmek sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, her daim allah yolunda olacağına rivayet eder.

Rüyada gözlerine kalem çekmek çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına işarettir.

Rüyada mavi göz kalemi çekmek atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına delalet eder.

Rüyada gözlere kalem çekmek bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine işaret eder.

Rüyada göz kalemi çekmek maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözüne yeşil kalem çekmek yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada gözüne mavi kalem çekmek işlerinin büyüyeceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments