Rüyada gözlerine siyah kalem çekmek

Rüyada gözlerine siyah kalem çekmek elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, hayal kırıklığı yaşanacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, rahat bir hayat yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözlerine siyah kalem çekmek gördüyseniz:

  • yanlız bir plan varsa onu ertelemenize neden olabilir.

Rüyada gözlerine siyah kalem çekmek acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada siyah göz kalemi çekmek çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine işaret eder.

Rüyada mavi göz kalemi çekmek sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözlere kalem çekmek öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, maddi açıdan dibe vurulacağına delalettir.

Rüyada gözüne mavi kalem çekmek şans ve kısmet elde edeceğine, mutlu ve güzel günlerin geleceğine işaret eder.

Rüyada yeşil göz kalemi çekmek hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göz kalemi çekmek geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına tabir olunur.

Rüyada gözüne yeşil kalem çekmek bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, can sıkıcı haberler işiteceğinize rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments