Rüyada sıvasız ev görmek

Rüyada sıvasız ev görmek çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, en yukarılara çıkacağına, düzenin kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sıvasız ev gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanları sevmeseniz bile onlarla iş yapmanız gerektiğini kabul etmenizde fayda var.

Rüyada ev sıva yapmak hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına işarettir.

Rüyada çamur sıvalı ev görmek geçim derdinin olmayacağına, işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına delalet eder.

Rüyada eve sıva yapmak trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine delalet eder.

Rüyada evi sıva yapmak asosyal bir insan haline geleceğine, ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına tabir olunur.

Rüyada ev sıvası yapmak yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına tabir olunur.

Rüyada sıvasız ev görmek sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sıvalı ev görmek evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına alamet eder.

Rüyada evi sıva yaptırmak tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Safiye

Ruyamda darbi korudordan ciktim zorciktim evdi amacok dardi zorciktim ordan sikistim zorla ciktim sivanmamis evdi